×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rekkles blir ansiktet utåt för Wimbledon

3
G2 Esports har ingått i ett partnerskap med Ralph Lauren. Att ett så prestigefyllt varumärke går in i esporten är såklart. Men något som kanske är större är att Martin "Rekkles" Larsson blir ansiktet utåt för Wimbledon.
En av Sveriges största esportstjärnor är utan tvekan Martin "Rekkles" Larsson. Den svenska AD-Carryn från G2 Esports har vunnit LCS/LEC sex gånger och även placerat sig på en andra plats under Worlds 2018. Nu har G2 Esports gått in i ett partnerskap med Ralph Lauren.

För Rekkles innebär detta också lite mer. I samband med partnerskapet blir han ett av Ralph Laurens ansikten utåt för deras samarbete med Wimbledon, världens mest prestigefyllda tennistävling. Han får där sällskap av personer som Son Heung-min från Tottenhamn Hotspurs och balettdansösen samt skådespelerskan Francesca Hayward.

2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..