×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Riot tvingas be om ursäkt — förminskade Worlds-deltagare på egna hemsidan

1
Speltillverkaren fick motta kritik efter att ett förminskande meddelande upptäckts av användare.
League of Legends-tillverkaren Riot Games fick häromdagen be om ursäkt på Twitter, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Ursäkten kommer efter att ett meddelande som förminskat lagen som deltar i play in-steget av monsterturneringen Worlds synts på tillverkarens hemsida.

I meddelandet kallas play in-steget för en "fiesta", något som flera uppfattat som förminskande både för lagen som deltar i play in-steget och för play in-steget som sådant.


Enligt Riot ska meddelandet ha skrivits som ett ironiskt skämt av en anställd. Den anställde ska ha varit frustrerad över att play in-steget inte var en del av Riots fantasy-upplägg och skrivit det på skämt under utvecklingen av spelet. Därefter ska man ha missat att ta bort det.


Worlds börjar med just play in-steget av turneringen den femte oktober. I årets upplaga av Worlds återfinns endast en svensk spelare i form av Rogue-spelaren Emil "Larssen" Larsson.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..