×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Riot tvingas be om ursäkt — förminskade Worlds-deltagare på egna hemsidan

1
Speltillverkaren fick motta kritik efter att ett förminskande meddelande upptäckts av användare.
League of Legends-tillverkaren Riot Games fick häromdagen be om ursäkt på Twitter, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Ursäkten kommer efter att ett meddelande som förminskat lagen som deltar i play in-steget av monsterturneringen Worlds synts på tillverkarens hemsida.

I meddelandet kallas play in-steget för en "fiesta", något som flera uppfattat som förminskande både för lagen som deltar i play in-steget och för play in-steget som sådant.


Enligt Riot ska meddelandet ha skrivits som ett ironiskt skämt av en anställd. Den anställde ska ha varit frustrerad över att play in-steget inte var en del av Riots fantasy-upplägg och skrivit det på skämt under utvecklingen av spelet. Därefter ska man ha missat att ta bort det.


Worlds börjar med just play in-steget av turneringen den femte oktober. I årets upplaga av Worlds återfinns endast en svensk spelare i form av Rogue-spelaren Emil "Larssen" Larsson.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..