×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas in Pyjamas slås samman med kinesisk organisation — återvänder till LoL

1
Ninjas in Pyjamas är tillbaka i League of Legends. Detta efter att de sammanslagits med kinesiska ESV5.
Den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas är nu inte helt svensk längre. Detta efter de slagit sig samman med den kinesiska gruppen, ESV5. De skapar nu istället NIP Group. I samband med detta återvänder nu Ninjas in Pyjamas till League of Legends med ett lag i den kinesiska ligan, LPL. Nästa år kommer nämligen laget Victory Five byta namn till Ninjas in Pyjamas.

League of Legends-laget som NiP nu tar över har inte haft den bästa säsongen och ligger faktiskt på en sistaplats i ligan utan en enda vunnen match. De skriver även att de kommer att starta ett lag i mobilversionen av League of Legends, Wild Rift.

2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..