×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

J-O Waldner startar Dota-turnering i Sverige

3
Bordtennisens Mozart ligger bakom en ny miljontävling i Dota2 som äger rum i Stockholm i höst.
I höst kommer en ny miljonturnering i Dota2 att äga rum i Sverige. I ett pressmeddelande meddelar arrangörerna GRID Esports och den svenska bordtennislegendaren Jan-Owe Waldners stiftelse Waldner Cup att man kommer att arrangera en tre dagar lång Dota-tävling i november under namnet Legends Cup.

— Legends Cup är en unik möjlighet att blanda min passion för traditionell sport och den dynamiska esportvärlden. Jag ser fram emot att se Dota2-spelarna engagera fansen i Stockholm, säger Waldner i ett uttalande.

Tävlingen äger rum den 24—26 november på plats i Waterfront i centrala Stockholm och har 100 000 dollar (~1,1 miljoner kronor) i prispotten. Det kinesiska laget LGD och svenskhoppet Alliance har fått en direktinbjudan till tävlingen men fler lag kommer att tillkomma genom öppna kval som spelas online.

Artikelbild: Pressbild/Dota2 och Kanjitard/Wikimedia
Videokälla: The International/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..