×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance missar The International — utslagna av OG

1
Det svenska storlaget missar The International för andra året i rad.
Det blir inget The International-spel för det svenska Dota-laget Alliance. Det står klart efter att laget under tisdagen förlorat sin kvalmatch mot OG med 1-2 i games.

Förlusten innebär att Alliance är utslagna ur kvalet till The International och därmed missar världens största Dota-tävling för andra året i rad.

På förhand var Alliance inte tippade att lyckas ta sig till The International då laget kommer från ett DPC-år med dalande resultat. Svensklaget har hållit till i DPC:s andradivision hela året där man slutat trea, fyra och sjua i tabellen.

För svensk del innebär resultatet att de enda svenska deltagarna i The International 2023 är Team Liquids huvudsakligen svenska femma. Liquid har varit ett av världens mest framgångsrika Dota-lag under året och slutat tvåa i fem stora tävlingar.

Artikelbild: Alex Maxwell/Dreamhack
Videokälla: The International/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..