×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Alliance missar The International — utslagna av OG

1
Det svenska storlaget missar The International för andra året i rad.
Det blir inget The International-spel för det svenska Dota-laget Alliance. Det står klart efter att laget under tisdagen förlorat sin kvalmatch mot OG med 1-2 i games.

Förlusten innebär att Alliance är utslagna ur kvalet till The International och därmed missar världens största Dota-tävling för andra året i rad.

På förhand var Alliance inte tippade att lyckas ta sig till The International då laget kommer från ett DPC-år med dalande resultat. Svensklaget har hållit till i DPC:s andradivision hela året där man slutat trea, fyra och sjua i tabellen.

För svensk del innebär resultatet att de enda svenska deltagarna i The International 2023 är Team Liquids huvudsakligen svenska femma. Liquid har varit ett av världens mest framgångsrika Dota-lag under året och slutat tvåa i fem stora tävlingar.

Artikelbild: Alex Maxwell/Dreamhack
Videokälla: The International/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..