×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Topson spelar The International — klar för regerande mästarna

1
En av Dota-världens största stjärnor kommer att spela i årets The International.
Den finska Dota-stjärnan Topias "Topson" Taavitsainen kommer att spela för Tundra Esports i årets upplaga av superturneringen The International. Det meddelade Tundra under torsdagen genom ett inlägg på X.

Beskedet kommer efter att Tundra-spelaren Martin "Saksa" Sazdov tidigare i veckan meddelat att han tar en paus från spelandet på grund av hälsoskäl. Topson ersätter Saksa i laget under The International som äger rum under oktober månad.

Tundra Esports är regerande The International-mästare och kommer från ett Dota-år med blandade resultat. Under året har laget nått topplaceringar i DPC-säsongerna men på LAN-tävlingarna har laget som bäst en tredjeplats i Majorn i Bali.

Topson är en av världens mest meriterade Dota-spelare. Under 2018—2019 var han en del av den historiska OG-femman som blev det första, och hittills enda, laget att vinna två upplagor av The International.

Tundra Esports är:
Slovakien Oliver "skiter" Lepko
Tyskland Leon "Nine" Kirilin
Israel Neta "33" Shapira
Finland Topias "Topson" Taavitsainen
USA Wu "Sneyking" jingjun


Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: The International/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..