×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Topson spelar The International — klar för regerande mästarna

1
En av Dota-världens största stjärnor kommer att spela i årets The International.
Den finska Dota-stjärnan Topias "Topson" Taavitsainen kommer att spela för Tundra Esports i årets upplaga av superturneringen The International. Det meddelade Tundra under torsdagen genom ett inlägg på X.

Beskedet kommer efter att Tundra-spelaren Martin "Saksa" Sazdov tidigare i veckan meddelat att han tar en paus från spelandet på grund av hälsoskäl. Topson ersätter Saksa i laget under The International som äger rum under oktober månad.

Tundra Esports är regerande The International-mästare och kommer från ett Dota-år med blandade resultat. Under året har laget nått topplaceringar i DPC-säsongerna men på LAN-tävlingarna har laget som bäst en tredjeplats i Majorn i Bali.

Topson är en av världens mest meriterade Dota-spelare. Under 2018—2019 var han en del av den historiska OG-femman som blev det första, och hittills enda, laget att vinna två upplagor av The International.

Tundra Esports är:
Slovakien Oliver "skiter" Lepko
Tyskland Leon "Nine" Kirilin
Israel Neta "33" Shapira
Finland Topias "Topson" Taavitsainen
USA Wu "Sneyking" jingjun


Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: The International/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..