×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Peru

Silver för Team Liquid i årets första Dota-Major – förlorade finalen med stand-in

1
Svensklaget räckte inte till mot fenomenala Gaimin Gladiators som firade vinsten med att ta sönder trofén.
Det blev ett silver i årets första Dota-Major för de svenska stjärnorna i Team Liquid. Laget förlorade finalen mot turneringens giganter Gaimin Gladiators efter 0-3 i games.

Svenskarna tvingades spela de tre sista matcherna i Majorn med tysken Mathis "Jabbz" Friesel istället för Samuel "Boxi" Svahn som hastigt tvingades lämna Peru efter att ha blivit akut sjuk.

Trots att laget spelade med stand-in lyckades svenskarna vinna lower bracket-finalen mot thailändska Talon Esports, men i finalen var man chanslösa mot Gaiming Gladiators som gick genom hela slutspelet utan att förlora ett enda game.

För svenskarna innebär andraplatsen i Majorn att laget kammar hem 100 000 dollar (~ en miljon kronor) i prispengar. Dessutom får laget 350 DPC-poäng vilket innebär att laget är etta i DPC-tabellen och därmed fått en rejäl skjuts i kampen om en plats i årets The International.

Sverige Team Liquid
miCKe, Nisha, zai, Jabbz, Insania

EuropaGaimin Gladiators
dyrachyo, Quinn, Ace, tOfu, Seleri

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..