×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Peru

Silver för Team Liquid i årets första Dota-Major – förlorade finalen med stand-in

1
Svensklaget räckte inte till mot fenomenala Gaimin Gladiators som firade vinsten med att ta sönder trofén.
Det blev ett silver i årets första Dota-Major för de svenska stjärnorna i Team Liquid. Laget förlorade finalen mot turneringens giganter Gaimin Gladiators efter 0-3 i games.

Svenskarna tvingades spela de tre sista matcherna i Majorn med tysken Mathis "Jabbz" Friesel istället för Samuel "Boxi" Svahn som hastigt tvingades lämna Peru efter att ha blivit akut sjuk.

Trots att laget spelade med stand-in lyckades svenskarna vinna lower bracket-finalen mot thailändska Talon Esports, men i finalen var man chanslösa mot Gaiming Gladiators som gick genom hela slutspelet utan att förlora ett enda game.

För svenskarna innebär andraplatsen i Majorn att laget kammar hem 100 000 dollar (~ en miljon kronor) i prispengar. Dessutom får laget 350 DPC-poäng vilket innebär att laget är etta i DPC-tabellen och därmed fått en rejäl skjuts i kampen om en plats i årets The International.

Sverige Team Liquid
miCKe, Nisha, zai, Jabbz, Insania

EuropaGaimin Gladiators
dyrachyo, Quinn, Ace, tOfu, Seleri

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..