×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

Bulgariska pro-ryska politiker hånas för att ha stulit Dota-ikoner

1
Efter Reddit-användarens upptäckt togs sidan ner.
I en tråd på Reddit anklagades häromdagen det bulgariska politiska partiet Vazrazhdane för att ha stulit ikoner från Dota2 för att marknadsföra sin sida på Patreon. Det var Reddit-användaren s7ubborn som i sin trådstart postade en skärmbild som visar hur tre olika nivåer på Patreon-sidan "Vazrazhdane Digital" illustrerades med hjälp av ikoner som vanligtvis används för att visa vilken rank en spelare har i Dota.

Tråden blev snabbt en av subredditens mest uppröstade och flera användare hånade partiet som av flera bedömare beskrivs som ultranationalistiskt och pro-ryskt. En observation som många gjorde var att partiet inte satt ikonerna i rätt ordning då ikonen som används för spelets högsta rank Immortal illustrerade den lägsta givarnivån på Patreon-sidan som partiet kallade för Silver.

"För att strö salt i såren översätts namnen på Patreon-nivån till "silver", "guld" och "platina". Föreställ dig att äntligen nå Immortal bara för att betraktas som silver av Vazrazhdane, skriver användaren dimitronci.

Efter att Patreon-sidan uppmärksammats på Reddit har den tagits bort, antingen av den som drivit sidan eller av plattformen själv.

Party from Bulgarian Parliament blatantly stealing icons from Dota2 for their Patreon
by u/s7ubborn in DotA2

Artikelbild:
Videokälla: The International/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..