×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fansen sörjer – klassiska arrangören tvingas säga upp all personal

1
Många legendariska stunder har kommit från arrangören som nu lägger ner.
Den populära turneringsarrangören Beyond The Summit har varit tvungna att säga upp alla sina anställda. Detta då helt enkelt inte fått den ekonomiska situationen att gå ihop. Om de kommer att återvända någon gång är extremt oklart så för nuvarande går det att se den som död.

Beyond The Summit startade under 2012 med Dota 2. Efter detta har de haft turneringar i Dota, Counter-Strike, Smash, Rocket League och flera andra spel, framförallt i Fighting Games-genren. De har blivit extremt uppskattade på grund av sin egna approach där de istället för en cool studio istället kör mycket mer tillbaka-draget.

Förutom sina vardagsrumssändningar har de även bjudit på otroliga sketcher som många i CS-scenen kommer ihåg. Det kan vara parfymreklamen för Mihail "Dosia" Stolyarov eller ett VMA från Joshua "steel" Nissan om matchfixing.
Artikelbild: Beyond The Summit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..