×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Peru

Svenska stjärnorna säkrar pallplats på Majorn – klara för upper bracket-semifinal

1
Team Liquids resa mot årets första Major-titel fortsätter gå som tåget.
De svenska Dota-stjärnorna i Team Liquid har säkrat en topp 3-placering i Majorn i Lima. Svenskarna vann torsdagens upper bracket-semifinal mot Shopify Rebellion med 2-0 i games och har med det fortfarande inte förlorat ett enda game i slutspelet.

För Liquid väntar nu ett tungviktsmöte mot Gaimin Gladiators i Majorns upper bracket-final. GG har precis som Liquid stått för imponerande prestationer under turneringen. Laget toppade grupp B i gruppspelet efter att bara ha förlorat en match och har inte heller förlorat något game hittills under slutspelet då man tagit 2-0-segrar mot Team Aster och Entity.

Upper bracket-finalen är schemalagd att spelas på lördag klockan 19:00. Vinnaren i den matchen är klar för final medan förloraren får en ny chans att säkra finalplats i turneringens lower bracket-final.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..