×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Peru

Svenska stjärnorna säkrar pallplats på Majorn – klara för upper bracket-semifinal

1
Team Liquids resa mot årets första Major-titel fortsätter gå som tåget.
De svenska Dota-stjärnorna i Team Liquid har säkrat en topp 3-placering i Majorn i Lima. Svenskarna vann torsdagens upper bracket-semifinal mot Shopify Rebellion med 2-0 i games och har med det fortfarande inte förlorat ett enda game i slutspelet.

För Liquid väntar nu ett tungviktsmöte mot Gaimin Gladiators i Majorns upper bracket-final. GG har precis som Liquid stått för imponerande prestationer under turneringen. Laget toppade grupp B i gruppspelet efter att bara ha förlorat en match och har inte heller förlorat något game hittills under slutspelet då man tagit 2-0-segrar mot Team Aster och Entity.

Upper bracket-finalen är schemalagd att spelas på lördag klockan 19:00. Vinnaren i den matchen är klar för final medan förloraren får en ny chans att säkra finalplats i turneringens lower bracket-final.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..