×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Peru

Slutspelsklara: Team Liquid gick obesegrade genom Major-gruppspelet

2
De svenska stjärnorna kliver in i slutspelet som favoriter till att vinna hela Majorn.
Under förra veckan drog Dota-Majorn i Lima igång. Produktionsstrul till trots lyckades de svenska stjärnorna i Team Liquid följa upp sin fina DPC-form genom att gå obesegrade genom gruppspelet.

Under veckan som gick spelade svenskarna åtta gruppspelsmatcher totalt. På de åtta matcherna blev det sex vinster och två oavgjorda matcher för Liquid. Lagets facit är överlägset bäst av alla deltagande lag och svenskarna går därmed in i slutspelet som klara favoriter till att ta hem hela turneringen.

I Majorns upper bracket-final ställs Team Liquid mot det huvudsakligen thailändska laget Talon Esports. Talon lyckades med nöd och näppe ta sig vidare till slutspelet efter att ha vunnit tre matcher, spelat fyra oavgjorda matcher och åkt på en förlust i gruppspelet.

Matchen mellan Team Liquid och Talon Esports är schemalagd att spelas klockan 01:00 natten till torsdagen.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..