×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Peru

Team Liquid vidare i slutspelet efter teknikkaos i Dota-Majorn

1
De svenska Dota-stjärnorna fortsätter att dominera i Majorn.
Den pågående Dota-Majorn i Peru kantades av tekniska problem under förra veckans gruppspelsfas. När slutspelet drog igång under tisdagen fortsatte turneringen att hemsökas av tekniska problem som ledde till långa förseningar för matcherna.

Först fem timmar(!) efter den schemalagda matchtiden var det svenskarna i Team Liquids tur att kliva in i slutspelet och möta det thailändska laget Talon Esports. Förhandsfavoriterna i Liquid höll för favoritskapet och städade av motståndet i två raka games.

Segern innebär att Liquid är klara för upper bracket-semifinal. Där får svenskarna möta Artour "Arteezy" Babaevs Shopify Rebellion, ett lag som Liquid vann med 2-0 mot i gruppspelet. Matchen mellan Team Liquid och Shopify Rebellion är schemalagd att spelas klockan 23:00 på torsdag.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..