×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Peru

Trots politiska krisen — Majorn i Peru ser ut att bli slutsålt

1
Trots risk för att turneringen ska läggas ner så är det otroligt tryck på biljetterna.
Många fans har varit oroliga över att den första sydamerikanska Dota-majorn kanske inte blir av. Detta på grund av den politiska krisen i landet som lett till stora protester och ett undantagstillstånd är utlyst i Lima samt tre andra städer. De senaste veckorna har minst 42 personer dött till följd av protesterna.

Detta har dock inte stoppat Dota-fansen. Dota-majorn ska gå av stapeln den 22 februari och det har varit otroligt högt tryck på biljetterna. När de första biljetterna släpptes satt hela 20 000 personer i kö till arenan som endast tar 15 000 personer.

Vid nästa släpp av biljetter hade detta ökats till hela 32 000 människor. 3000 biljetter har varit tillgängliga i varje släpp och nu återstår endast två släpp.


Artikelbild: Mayimbú, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons, ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..