×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

Proffset tvingades pissa i en flaska under matchen: "Var i bild hela tiden"

1
The International-vinnaren uppger att han tvingades kissade i en flaska framför sin kamera.
En bisarr händelse utspelade sig under måndagens DPC-match mellan Tundra Esports och Into The Breach. Tundra-spelaren Oliver "skiter" Lepko tvingades nämligen att kissa i en flaska under matchen.

Bakgrunden till den ovanliga händelsen är att DPC:s regelbok förbjuder spelare att besöka toaletten under en pågående match. Efter att matchen mellan Tundra och ITB pågått i 55 minuter kunde dock inte den slovakiska 24-åringen hålla sig längre, varpå admins förklarade att den enda lösningen var att helt enkelt kissa i en flaska.

Efter att Tundra pausat matchen för att låta skiter uträtta sina behov skrev spelaren själv i chatten om vad som hänt. Spelaren avslöjade då att han tvingades utföra handlingen framför sin webbkamera

"OKEJ KILLAR. Jag kissade i en flaska. Jag var i bild hela tiden", skrev han.

Efter matchen valde skiter att dela med sig av berättelsen på Twitter. I ett inlägg med en bild på flaskan bifogad skriver skiter att "PGL:s admins tvingade mig att kissa i en flaska".

Se skiters chattmeddelande från matchen nedan:

Artikelbild:
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..