×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Drömstart för svenskarna i DPC — fick revansch efter The International

1
Team Liquid tog en övertgande vinst mot Team Secret i årets första tävlingsmatch.
Under måndagen spelade svensklaget Team Liquid sin första tävlingsmatch för året när laget öppnade DPC-säsongen med ett möte mot Team Secret. Svenskarna fick revansch i mötet, som var en repris av fjolårets lower bracket-final i The International.

Sverige Team Liquid
iNSaNiA, zai, Nisha, Boxi, miCKe

Europa Team Secret
Zayac, Crystallis, Resolut1on, BOOM, Puppey

Liquid öppnade matchen på ett strålande vis och dominerade game ett från första stund. Lagets nyförvärv Michał "Nisha" Jankowski, som man hämtat från just Secret, dominerade sin ersättare Miroslav "BOOM" Bičan i mid-lanen totalt med sin Batrider och banade väg för en stabil 28-minutersvinst för Liquid.

I det andra gamet blev laning-fasen något jämnare. Efterhand lyckades dock Liquid åter ta initiativet och säkra en 2-0-seger i matchen, mycket tack vare fint spel från Nisha på Sniper och Michael "miCKe" Vu på Tiny.

Segern innebär att Liquid går upp på en delad förstaplats i DPC-tabellen. Ledningen delar man med Gaimin Gladiators och Tundra Esports som också vann sina öppningsmatcher under måndagen.

Team Liquid spelar sin nästa match på fredag kväll då laget möter The International-mästarna Tundra Esports.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..