×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsspelare försvarar bannade talangen: "Den här mannen förtjänar inte en livstidsavstängning"

1
Flera profiler väljer att offentligt försvara en av de livstidsavstängda spelarna.
Häromveckan meddelade Valve att man delat ut tio livstidslånga avstängningar till Dota-spelare som brutit mot speltillverkarens regler rörande account sharing i tävlingsmatcher. Nu väljer flera proffsspelare att offentligt försvara en av spelarna som stängts av, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Det är OG-spelaren Artem "Yuragi" Golubie och Team Spirits Illya "Yatoro" Mulyarchuk som i offentlig uttalanden valt att försvara 20-årige Kamil "Koma" Biktimirov. Koma har själv erkänt att han brutit mot reglerna, bett om ursäkt för sitt agerande och vädjat om ett lägre straff, något som Yuragi och Yatoro ställer sig bakom.

I ett inlägg på Telegram skriver Yatoro att alla spelare utom Koma förtjänar sina livstidslånga avstängningar. Enligt Yatoro är Koma en dedikerad spelare som begått ett misstag och förtjänar en andra chans. Spelaren föreslår att en årslång avstängning skulle vara tillräckligt hårt straff för Koma.

Även OG-spelaren Yuragi tog fasta på Komas dedikation och kärlek för spelet i sitt uttalande. På Twitter skriver Yuragi att Koma inte är en "hemsk, grym eller vilseledande person" och att han är övertygad om att han lärt sig sin läxa.

"Jag vet att vad han än gjorde så ångrar han det verkligen med hela sitt jag, och jag vet att han inte kommer att tillåta sig själv att bli involverad i något liknande någonsin igen. Det är därför jag tycker att den här mannen inte förtjänar en livstidsavstängning"


Artikelbild: Pressbild/Valve och ESL
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..