×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stjärnan fördömer dömda spelarna: "Get them the fuck out of Dota"

1
Andreas "Cr1t" Nielsen är extremt trött på smurfande och account sharing.
Veckans största Dota-nyhet är att Valve delat ut livstidslånga avstängningar till tio spelare som brutit mot tävlingsregler rörande account sharing. En av profilerna som reagerat kraftigt på avstängningarna är den danska proffsspelaren Andreas "Cr1t" Nielsen.

Under en sändning på Twitch fick Cr1t frågan från en tittare om vad han tycker om Valves avstängningar. 26-åringen höll då inte tillbaka utan berättade ärligt vad han tycker om beslutet.

– Jag tycker att det är jättebra! Account sharing, smurfande, handel med konton, alla secondary-konton... Get them the fuck out of Dota, det är min ärliga åsikt, sade han.

Senare under sändningen fortsatte Cr1t att prata om hur trött han är på smurfande och att spelare delar konton med varandra. Han menar dock att det finns ett undantag när det kan vara legitimt att ha ett andra konto.

– Om du inte kan hitta ett game på ditt mainkonto för att din MMR är för hög, säg att du har en timmes kö, då fattar jag det. Det är fair. Om det är av något annat skäl – gör det inte, använd bara ditt eget konto, sade han.

– Det fanns en period när du var tvungen att smurfa för att kunna hitta games, men så är det inte längre. Jag tycker inte det iallafall.

Se Cr1t prata om smurfande nedan:

Artikelbild: Sebastian Eckman/Dreamhack och Pressbild/Virtus Pro
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..