×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Livstidsbannade proffset erkänner regelbrott — vädjar om mildare straff

1
Den bannade spelaren hoppas få sin livstidslånga avstängning tidsbestämd.
Dota-världen chockades häromdagen efter att Valve delat ut livstidslånga avstängningar till tio spelare som brutit mot speltillverkarens regler rörande account sharing i tävlingsmatcher. En av spelarna som stängdes av var Virtus Pros 20-årige spelare Kamil "Koma" Biktimirov.

Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews har Koma nu släppt ett uttalande där spelaren erkänner att han brutit mot tävlingsreglerna.

"Idag lärde jag mig den största läxan i mitt liv. Jag gjorde ett misstag och lyssnade på andra människors övertalningar. Jag spelade en tävlingsmatch från ett annat konto i hopp om att få prispengar från turneringen", skriver Koma i sitt uttalande.

"Jag erkänner helt min skuld och ber om ursäkt till hela gemenskapen, särskilt till VP-fansen. Jag förstår hur mycket jag svikit min klubb, men det finns inget jag kan göra för att få det ogjort.

I uttalandet skriver Koma att han hemlighållit sitt regelbrott från Virtus Pro i hopp om att ingen skulle få reda på det och att han hoppas att hans publika erkännande kan få Valve att omvandla straffet från livstids avstängning till ett tidsbestämt straff.

"Jag är 20 år gammal och Dota är hela mitt liv. Nu har allt rasat ihop och jag har ingen att skylla på förutom mig själv", skriver han.

"Jag håller med om att jag förtjänar att straffas för mitt misstag, men jag ber Valve att minska straffet. Jag hoppas på det bästa men jag accepterar det beslut som Valve fattar".

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro
Videokälla: The International/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..