×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Virtus Pro är tillbaka(?) — Valve ändrar lagnamnet från Outsiders

1
Valve har ändrat från Outsiders till organisationens riktiga namn på The Internationals hemsida.
När Valve häromdagen publicerade en uppdaterad version av sin DPC-tabell visades laget som tidigare gått under namnet Outsiders som Virtus Pro, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Det är en ändring från bara några veckor tillbaka då laget fortfarande benämndes som Outsiders.

Namnändringen kommer sannolikt efter att den armenska affärsmannen Aram Karamanukyan köpt Virtus Pro som varumärke och tillsatts som ny vd för organisationen. Enligt Dexerto ägs VP fortfarande till stor del av det statsägda ryska försäkringsbolaget Sogaz, men trots detta tillåts organisationen genom ägarförändringen att åter tävla under sitt eget namn.

Virtus Pro tvingades att spela under neutralt namn som en konsekvens av Rysslands invasion av Ukraina. Efter invasionen placerades Sogaz, som äger en majoritet i VP:s ägargrupp VK, på EU:s sanktionslista.

Virtus Pro/Outsiders Dota-lag kommer att delta i sista chansen-kvalet till årets The International. Sista chansen-kvalet börjar den 8 oktober. Innan dess kommer organisationens CS:GO-lag att spela i Major-kvalet med start den 4 oktober. Det är ännu oklart vilket namn CS:GO-laget kommer att spela under.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..