×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Topson kan göra comeback i proffsscenen: "Aldrig sagt att jag pensionerat mig"

1
OG:s Dota-stjärna kan vara på väg tillbaka till proffsscenen.
I november förra året beslutade OG:s finska Dota-stjärna Topias "Topson" Taavitsainen sig för att ta en paus från tävlingsscenen för att fokusera på sin familj. Nu ser det ut som att den dubbla The International-vinnaren kan vara på väg tillbaka.

Under en av sina Twitch-sändningar frågade hans tittare om han saknade att tävla, vilket fick Topson att berätta mer om sina planer framöver. Enligt 24-åringen saknar han proffsscenen och känner sig redo att göra en comeback.

— Det finns många saker som jag saknar men det finns också många saker som var mindre kul. Men det känns som att jag haft min paus nu. Jag känner mig rätt redo, säger Topson under sändningen.

Samtidigt är årets Dota-säsong redan i full gång med årets första Major runt hörnet. Faktumet att Topson inte har något lag att spela med gör att han troligtvis inte kommer att vara tillbaka i tävlingssammanhang någon gång i närtid.

— Jag kommer nog att missa det här årets TI. Jag har inget lag, ni vet. Men förmodligen nästa år, säger han.

Att det blir en comeback någon gång verkar det dock inte råda någon tvekan om.

— Jag sade aldrig att jag pensionerade mig, jag sade att jag var på en paus, säger Topson.

Se Topson prata om sin paus nedan

Artikelbild: Bart Oerbekke/ESL
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..