×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Total succé för nya svenska Dota-laget — säkrar plats i DPC:s högstadivision

1
Efter sex raka segrar har svenskarna i Goonsquad nu säkrat en plats i DPC:s högsta division.
Det nybildade svenska Dota-laget Goonsquads makalösa framgångssaga fortsätter. Laget, som bildades inför vårens DPC-säsong, säkrade igår en plats i DPC:s europeiska högstadivision efter att ha vunnit sin sjätte raka match i division 2.

I gårdagens match besegrade Goonsquad det huvudsakligen brittiska laget Into The Breach med 2-0. I den första matchen hade Linus "Limmp" Blomdin en rejäl uppvisning med Queen of Pain och banade med sina 20 kills vägen för en snabb vinst. I match två höll Into The Breach ut i 56 minuter men Charlie "aQua" Arats Medusa blev till slut alltför stark för britterna att hålla undan.

Med en omgång kvar att spela i division 2 återstår kampen om den andra platsen i nästa säsongs division 1. Inför den sista omgången är det den svenskägda organisationen Alliance, som åkte ur division 1 förra säsongen, som ligger bäst till. Om Alliance vinner sitt möte med svensklaget Chicken Fighters på lördag säkrar laget avancemang.

Goonsquad är:

Sverige Charlie "aQua" Arat
Sverige Linus "Limmp" Blomdin
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Simon "Handsken" Haag
Finland Petu "Peksu" Vaatainen

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..