×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Svenska stjärnorna säkrar plats i Stockholms-majorn

1
Ludwig "zai" Wåhlbergs mannar kommer att spela Major på hemmaplan.
Svensklaget Team Liquid säkrar en plats i vårens Dota-major. Det står klart efter att laget förra veckan besegrade Nigma Galaxy med 2-0 samtidigt som Team Secret senare under veckan förlorade mot just Nigma Galaxy.

De båda resultaten innebär att Team Liquid som sämst kan sluta fyra i DPC:s högstadivision vilket i sin tur gör att laget har säkrat en av de fyra Major-platserna som står på spel i divisionen.

Förutom Team Liquid har OG och Gaimin Gladiators också säkrat Major-platser genom sina resultat i den västeuropeiska DPC-ligan. Vilket lag som kniper den sista Major-platsen i ligan står mellan Team Secret och Tundra Esports. Tundra har chansen att säkra platsen senare idag om laget vinner sin sista match mot Brame.

Dota-majorn i Stockholm arrangeras av ESL och är den första majorn för året. Majorn är schemalagd att spelas den 12—22 maj och de sista slutspelsplatserna kommer att spelas inför publik i Hovet.

Team Liquid är:
Finland Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen
Sverige Michael "miCKe" Vu
Sverige Ludwig "zai" Wåhlberg
Sverige Samuel "Boxi" Svahn
Sverige Aydin iNSaNiA" Sarkohi

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..