×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Evenemang

Fuskare tagen på bar gärning på Dreamhack - flinar bara och fuskar vidare

3
Den polska Twitch streamern Benczek körde en så kallad IRL-stream från Dreamhack Winter under öppningsdagen. Vid ett tillfälle så såg han något som troligtvis ingen förväntade sig att se helt öppet - mitt i BYOC-området på Dreamhack.
Mitt bland alla glada lanare och tålmodiga Kebabkiosk-köare ser streamern Benczek något minst sagt kontroversiellt. Helt öppet bredvid alla andra lanare och framför ögonen på alla förbipasserande sitter en usling och fuskar.

Benczek står kvar och ser denna hemska händelse fortlöpa en kort stund, efter ett tag märker fuskaren att han är iaktagen. När fuskaren sen helt skamlöst vänder sig om mot Benczek får han frågan: "Fuskar du?" Med ett flin får streamern svaret: "Ja". Se hela händelseförloppet i videospelaren ovan

Borde besökare bli utslängd från ett event om de blir påkomna med att fuska?

75 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..