×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

CS:GO-streamer bannad — visade upp sitt fusk live

1
En streamer vid namnet Tom Black gjorde en dundertabbe under en livesändning. Under en wingman-match i CS:GO valde streamern att visa upp sitt fusk för CS. Streamern har nu blivit bannad av Twitch då det är mot deras användarvillkor.
Tidigare under året blev det före detta 1.6-proffset Kristoffer "faken" Andersson påkommen med fusk på det kanske mest spektakulära sättet någonsin. Nu har även en annan CS:GO-streamern blivit påkommen med fusk. Detta var nog inte lika spektakulärt som med faken, men kanske snäppet dummare.

Streamern vid namnet Tom Black spelade en wingman-match i CS:GO med en av hans kompisar. Man kan anta att det kanske inte gått så bra i den tidigare matchen då Black säger "don’t worry I have a solution, look at this" i klippet. Det visade sig att lösningen var ett fusk.

I klippet kan man se Black ta upp menyn för fusket och aktivera "Enable glow", vilket gör att konturerna av spelarna lyses upp genom väggen. Hans lagkamrat tycks bli irriterad på streamern men Black skrattar bara bort det. I ett uttalande säger Black att inte trodde att fusk var emot användarvillkoren om det inte användes för något dåligt. Så är dock inte fallet utan streamern har nu blivit bannad från Twitch.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..