×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

KQLY nekar anklagelser om LAN-fusk

-13
VaKarM.net har gjort en intervju med Hovik "KQLY" Tovmassian efter att han åkt på en VAC-bann som kostade honom karriären och hans lag sin plats på DreamHack.
Efter att Hovik "KQLY" Tovmassian, liksom Gordon "Sf" Giry och även Simon "smn" Beck, förra veckan ertappades med en var sin VAC-avstängning började en rejäl häxjakt i communityt. Sagda spelare påstås ha använt sig av samma, till synes osynliga fusk, som dessutom har fungerat på officiella LAN-turneringar, oavsett vilken dator man suttit på.

Nu har Tovmassivan talat ut i en intervju med franska VaKarM.net, där han slår bort alla anklagelser om att han skall ha använt sig av fusket i officiella matcher och synnerligen på LAN. I uttalandet sågar han Joey "fxy0" Schlosser påstående om att KQLY skall ha fuskat ända sedan 2013, och avslutar sitt försvar med följande väl valda ord.

"To conclude with, I failed my 2 first majors, both with my teams and as a player. If I cheated in LAN events, why wouldn’t I do it during the two big events?" citerar HLTV.org.

Hela intervjun finns på engelska och går att få tag på borta hos VaKarM.net.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..