×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

faken påkommen med fusk — speglas i glasögonen

5
Kristoffer "faken" Andersson blev under helgen påkommen med att använda sig av fusk i Counter-Strike: Global Offensive. Fusket syntes i 1.6-profilens glasögon.
Under söndagen hamnade den tidigare Counter-Strike 1.6-spelaren Kristoffer "faken" Andersson i blåsväder efter att han blivit påkommen med att använda sig av ett fusk-program i Global Offensive. Han streamade en vanlig matchmaking-session då en tittare såg något oväntat som reflekterades i spelarens glasögon. I spelet som syntes för tittarna såg det ut att vara en helt vanlig match, men i fakens glasögon speglades användningen av vad som såg ut att vara ett wallhack.

Spelaren gjorde ett namn för sig under 1.6-tiden då han spelade för bland annat Gamers.nu och SSV Lehnitz. Med de senare nämnda deltog han bland annat i det svenska ESWC-kvalet 2005. Han förde dock inte över karriären till CS:GO, förutom några fåtal Dreamhack-kval tillsammans med mixlag. I skrivande stund har spelaren inte kommenterat sin användning av spelfusk och det är okänt om han använt sig av liknande programvara under en längre tid eller om det endast förekommit under enstaka tillfällen. Som följd av händelserna har hans Twitch-kanal blivit borttagen, det är dock oklart om han tagit bort den själv eller om Twitch tagit beslutet.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..