×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Fuskare i CS:GO och Apex Legends har fått känslig information stulen

2
Enligt en rapport som Kotaku tagit del av ska människor infekterat sina egna datorer med malware. Detta genom att ladda ner fusk till Counter-Strike: Global Offensive och Apex Legends. Dessa personer har nu fått känslig information läckt och såld via dark web.
Flera tusentals människor försöker varje dag få en fördel i olika spel. Ett antal av dessa har nu stött på större problem än en VAC-bann. Enligt en rapport som Kotaku tagit del av så har fuskare i spelen Counter-Strike: Global Offensive och Apex Legends fått mycket känslig information stulen. Enligt rapporten ska ett fusk till spelen innehållit ett malwareprogram vid namnet Baldr.

När detta malwareprogram blivit installerat har det enkelt kunnat sno åt sig inloggningsuppgifter till Steam, Battle.net, Paypal och mycket mer. Kanske värre än detta är att de också har kunnat få kreditkortsinformation från fuskarnas datorer. Denna information ska efter detta blivit såld via marknadsplatser på dark web. Fuskets populäritet stod i sin höjd under maj men har efter det minskat. Det finns dock fortfarande användare som nu riskerar att få sin information stulen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..