×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

LNZ om Sangals framgångar: "Vi kan och kanske till och med bör vinna"

1
Den svenska in-game leadern har högt självförtroende.
Under de senaste sex månaderna har svensklaget Sangal Esports gjort den svåra resan från att vara ett lag som enbart spelar i onlinetävlingar till ett stabilt topp 20-lag i världen. I en intervju med CS-sajten HLTV diskuterade lagets svenska in-game leader, Linus "LNZ" Holtäng, lagets snabba framsteg och möjligheterna i den pågående LAN-tävlingen RES Regional Masters som spelas i Belgrad.

Med tanke på att Sangal är tävlingens högst rankade lag på Valves officiella världsranking fick LNZ frågan om han ser Sangal som förhandsfavoriter att vinna, trots lagets begränsade erfarenhet av spel i LAN-tävlingar.

— Både ja och nej. Vi utmanade väldigt bra lag i ESL Pro League. Samtidigt, vilket vi vet från att ha spelat många tier två online-matcher, kan man förlora mot vem som helst på en dålig dag, säger han och fortsätter:

— Vi kommer inte in med tanken att vi måste vinna, men vi vet absolut att vi kan och kanske till och med bör vinna.

Att få möjlighet att delta i LAN-tävlingar menar LNZ är viktigt för lagets utveckling, särskilt med tanke på att RMR-tävlingen inför Majorn i Shanghai kryper allt närmare.

— Det här är en riktigt bra turnering för oss innan RMR-tävlingen. Vi var nervösa på LAN-tävlingen i Malta (ESL Pro League, reds. anm.) och nu är det bra att få erfarenhet på ett mindre LAN. Förhoppningsvis kan vi vinna.

Sangal vann igår sin öppningsmatch i tävlingens gruppspel och kan idag säkra en slutspelsplats om man besegrar det brasilianska laget Fluxo.

Artikelbild: Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..