×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Svenskduon i Sangal missar slutspel i ESL Pro League

1
Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije faller i sista chansen på Malta.
Svenskduon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije har tillsammans med sitt lag Sangal imponerat under ESL Pro League. Men något slutspel blir det inte för svenskarna.

På söndagskvällen ställdes laget mot Heroic i ett returmöte. Sist var det Sangal som segrade men nu var Heroic det starkare laget som lyckades vinna matchen med 2—0 i kartor.

Sangal
jottAAA, LNZ, SaMeY, yxngstxr, xfl0ud

Heroic
degster, kyxsan, NertZ, TeSeS, sjuush

Matchens första karta var Mirage och trots att det var Sangals kartval var det Heroic som kopplade grepp. Guy "Nertz" Iluz stod för en imponerande uppvisning och ledde sitt lag till seger med 13—11.

Nästa karta var Nuke, som Sangal vann i det tidigare mötet, och svensklaget var i ledning med 7—5 i halvtid. Heroic visade sedan upp ett starkt försvarsspel och kunde säkra slutspelsplatsen genom 13—9.

Sangals första LAN-turnering tillsammans tar därför stopp i gruppspelet. Laget lyckades vinna mot Heroic, FlyQuest och Faze Clan i turneringen.


Artikelbild: Sangal/X
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..