×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Dubbla svenskvinster i Belgrad — Fnatic och Sangal imponerar

1
Svensklagen öppnar starkt i LAN-tävlingen RES Regional Champions. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Dubbla svenskvinster i Belgrad — Fnatic och Sangal imponerar

Svensklagen Sangal Esports och Fnatic klev igår in i LAN-tävlingen RES Regional Champions i Serbiens huvudstad Belgrad. Svenskarna öppnade tävlingen på bästa möjliga sätt och säkrade vinster i sina respektive öppningsmatcher.

Resultaten innebär att svenskarna är en seger från att säkra slutspelsplats i tävlingen. Lagen spelar upper bracket-finaler i sina respektive grupper senare idag.

Sangal vs Nemiga
Fnatic vs Unpaid

Sangal säkrar topp 3-placering i ESL Challenger League

Utöver att delta i LAN-tävlingen i Belgrad är Sangal också mitt uppe i slutspelet av onlinetävlingen ESL Challenger League. Laget vann igår kväll sin andra raka slutspelsmatch och har genom det säkrat en topplacering i tävlingen. Näst på tur för svensklaget är en upper bracket-final mot Nemiga Gaming som spelas senare ikväll.

Sangal vs Saw

NIP utslagna ur Elisa Masters Espoo

Ninjas in Pyjamas är utslagna ur den finska LAN-tävlingen Elisa Masters Espoo efter två raka förluster i gruppspelet. Laget förlorade två matcher mot sina före detta AWP-spelare Daniil "headtr1ck" Valitov i B8 och Aleksi "allu" Jalli i JANO Esports vilket innebär att NIP slutar på en delad sistaplats i tävlingen.

Ninjas In Pyjamas vs B8
Ninjas In Pyjamas vs JANO Esports

Andra raka vinsten för Johnny Speeds i Yalla Compass-gruppspelet

Efter en inledande förlust i swissgruppspelet av Yalla Compass Fall har svenskarna i Johnny Speeds hittat formen. Laget vann igår sin andra raka match när man besegrade WW med 2-0. Segern innebär att JS har två vinster och en förlust efter tre spelade swissomgångar.

Johnny Speeds vs WW

Alliance till gruppfinal i Svenska Cupen

Gruppspelets stora förhandsfavoriter Alliance fortsätter att gå starkt i Svenska Cupen. Laget besegrade igår mixlaget Venom med 2-1 i kartor och är därmed klara för gruppfinal i tävlingen.

Alliance vs Venom

Dagens svenskmatcher

RES Regional Champions (gruppspel)
Sangal vs Fluxo
Parivision vs Fnatic

ESL Challenger League (slutspel)
Sangal vs Nemiga

Yalla Compass Fall (gruppspel)
Dynamo Eclot vs Permitta

European Pro League Div 2 (slutspel)
CPH Wolves vs L&G

Svenska Cupen (gruppspel)
Pikejagarna vs Lemondogs

Artikelbild: Daniel Sandström, Adam Lakomy/ESL och Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: Fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..