×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valorant-coach bannad av Riot — vill byta spel till Counter-Strike

1
Den tidigare Valorant-tränaren byter tillbaka till Counter-Strike 2 efter att ha blivit bannad.
Chetan "Chet" Singh, tidigare huvudtränare för NRG Esports och Optic Gaming i Valorant, har meddelat att han kommer att byta till att coacha i Counter-Strike 2. Beskedet kommer efter att Riot Games tidigare i veckan meddelat att Chet stängs av från Valorant Champions Tour fram till mars 2025 för brott mot deras globala uppförandekod.

Chet, som tidigare har tränat i CS:GO för lag som NRG Esports, Evil Geniuses och Optic Gaming, har i ett inlägg på X meddelatt han vill återvända till Counter-Strike-sfären.

"Med de senaste nyheterna kommer jag att utforska mina alternativ i CS2. Om några lag är intresserade efter majorn nästa år är mina DMs öppna," skriver coachen.

Avstängningen från Riot beror på att Chet delat videomaterial från officiella Valorant-matcher utan att ha fått tillstånd från de inblandade parterna.


Artikelbild: Pressbild/Epicenter
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..