×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

ohnePixel bryter tystnaden: "Lämnar allt när jag tappar kontrollen"

1
Den populära CS-profilen öppnar upp efter nästan två månaders tystnad.
Den tyska Counter-Strike-streamern ohnePixel valde igår att göra ett offentligt uttalande efter en nästan två månader lång frånvaro från sociala medier och streaming. I ett inlägg på X skriver den populära CS-streamern att hans frånvaro beror på att han blivit överväldigad av arbetsbelastningen med streaming, sitt CS2-lag samt andra affärsprojekt och personliga angelägenheter.

I sitt långa uttalande skriver ohnePixel bland annat att han borde ha kommunicerat bättre med sina fans och affärspartners under sin frånvaro.

"Jag är besviken på mig själv för att jag bara lämnar allt när jag tappar kontrollen", skriver han och framhåller att han inte har några planer på att sluta med streaming.

"En sak vill jag göra klart, jag fucking älskar fortfarande att streama som om det var dag ett och jag är tacksam över att ni låter mig göra det. Den här pausen handlar inte om att jag försökte komma bort från streaming, det handlar om att jag behövde komma bort från allt annat som kändes ohanterbart."

Exakt när ohnePixel planerar att återvända med streamingen avslöjar han inte, men han berättar att han har planerat en resa till Kina så att han kan stötta sitt CS-lag Drillas under RMR-tävlingen inför Majorn i Shanghai.


Artikelbild: ohnePixel/Twitch
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..