×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nu droppar kritiserade CS2-funktionen i weekly care packages

1
Det råder delade meningar om huruvida detta är bra eller dåligt.
I samband med att Valve förra veckan introducerade gun charms i Counter-Strike 2 lades också Charm Detachment Packs in i spelet. Dessa items, som kostar 0,95 Euro (~11 kronor) att köpa in-game, används för att ta bort charms från vapen och Valve fick snabbt kritik för att denna funktion inte var gratis.

Nu har spelare upptäckt att Charm Deatchment Packs kan droppas som en del av Counter-Strikes weekly care package. Detta uppmärksammades bland annat på r/cs2 av Reddit-användaren CaraX9 som fått Charm Detachment Packs i sitt care package.

Responsen på nyheten har varit blandad. Vissa spelare tycker att det är bra att det finns ett sätt att få tag i Charm Detachment Packs utan att behöva betala pengar. Samtidigt väcks kritik mot att dessa packs minskar chansen för spelare att få andra items i sina care packages.

After the new update, Weapon Charm Detachment 3x Packs are now in the weekly loot drop pool
byu/CaraX9 incs2

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..