×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken vill bli värvad av NIP: "Sätt oss där och så ser vi hur det går"

3
Om William "draken" Sundin fått bestämma hade han bytt ut hela Ninjas In Pyjamas mot Johnny Speeds.
Ninjas in Pyjamas borde byta ut hela sin femma mot det helsvenska laget Johnny Speeds. Det tycker iallafall Johnny Speeds lagledare och AWP-stjärna William "draken" Sundin.

I en intervju med Ludwig "Luddie" Hall efter Johnny Speeds seger i välgörenhetstävlingen Suicide Zero by Luddie säger draken att han tycker att Johnny Speeds är bäst i Sverige och att laget har en hunger som andra saknar.

— Vi är det bästa laget i Sverige. Om jag fick bestämma så skulle jag vilja att NIP skickar ut sitt lag nu och sätter oss där och så ser vi hur det går, säger han och fortsätter:

— Det är ju jävligt långsökt och det kommer förmodligen inte att hända. Men jag känner att den hunger vi har — och vi spelar utan löner — det är inte många andra lag som har det.

I samma intervju avslöjade draken att han är osäker på om Johnny Speeds kommer att kunna fortsätta spela tillsammans om inte en organisation väljer att värva laget snart. Samtidigt menar han att lagets framgångar på servern och den dedikation som spelarna visat genom att spela så länge utan lön kan vara ett ess i rockärmen i diskussionen med organisationer.

— Vi visar hela tiden att vi fortsätter spela och ta oss upp. Vi lever bara på prispengar samtidigt som folk ligger och cashar in lön. De har inte den hungern som vi har. Det är vårt ess till andra organisationer att vi verkligen vill det här, säger draken.

Johnny Speeds har spelat tillsammans utan lön sedan januari i år. Lagets spelare har i brist på lön levt på prispengar som laget spelat in. Fram till idag har laget dragit in omkring 72 000 dollar (~750 000 kronor) i prispengar.

Se draken prata om NIP och Johnny Speeds:

Artikelbild: Pressbild/NIP och Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..