×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus presenterad för Johnny Speeds — lånas in från Bleed

1
Hampus "hampus" Poser kommer att representera Johnny Speeds framöver.
Den svenska CS-stjärnan Hampus "hampus" Poser kommer att representera Johnny Speeds framöver. Det meddelar laget genom inlägg på sociala medier idag.

hampus ansluter till Johnny Speeds på lån från Bleed Esports där svensken varit kontrakterad sedan slutet av förra året. I Bleed ersätts hampus av Vladan "VLDN" Radevic som tidigare spelat för laget.

Beskedet kommer knappt en vecka efter att det stått klart att hampus registrerats i Johnny Speeds matchtrupp inför onlinetävlingen Elisa Invitational Fall, där JS fått en direktinbjudan till slutspelet. Tillskottet av hampus innebär att William "draken" Sundin kan gå tillbaka till att enbart fokusera på AWP-spelandet.

Johnny Speeds är nu:
Hampus "hampus" Poser
William "draken" Sundin
Olle "spooke" Grundström
Kalle "Ro1f" Johansson
Jonatan "bobeksde" Persson



Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..