×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus om flytten till Johnny Speeds: "Har alltid velat komma tillbaka till svensk CS"

1
Hampus "hampus" Poser är glad över att vara tillbaka i den svenska scenen.
Johnny Speeds nyaste stjärntillskott Hampus "hampus" Poser är tillbaka i den svenska CS-scenen, något han själv sett fram emot. Efter att Bleed misslyckades att kvala till årets Major i Shanghai har coachen Aleksandar "kassad" Trifunović lovat förändringar. Då, tyckte hampus, att han lika gärna kunde återvända till svensk CS. Det och mycket mer berättar den svenska stjärnan i en intervju med Ludwig "Luddie" Hall som sändes på Esportstudions Twitch-kanal.

– Jag har alltid velat komma tillbaka till svensk CS. Jag gick med i Bleed för att jag ville spela och hade inga annat efter NIP. Så jag tog chansen där. Och det är inget jag ångrar alls, jag har haft fett kul i Bleed och lärt mig jätte mycket. Men nu, här senast, misslyckades vi [i Bleed] att kvala till RMR, varefter det skulle "börjas om" igen i laget. Då kan jag lika gärna börja om i ett svenskt lag, tänkte jag.

Johnny Speeds har ingen organisation. Det innebär att spelarna i stort sett går utan en regelbunden lön - en väsentlig förändring från hampus tidigare lag. Under lånetiden till Johnny Speeds får han inte heller lön från sitt föredetta lag:

– Jag får ingen lön från Bleed alls. Vi har en tidsperiod som jag kör med Johnny Speeds, och sen får vi se vad som händer sen.

hampus är bara på lån i Johnny Speeds, men det finns en möjlighet att stanna kvar om han själv vill det. Själv tycker hampus att han blir en bättre spelare när han får tala på modersmålet, och spelarna i Johnny Speeds är betydligt hungrigare efter vinster:

– Man känner verkligen en extremt stor skillnad i hur hungriga de är. I Bleed, mot slutet, körde vi vår pracc och sen lämnade alla. I Johnny Speeds stannar spelarna i Teamspeak, vill jobba, kolla demos. Det är sjukt stor skillnad. De lyssnar också mer på mig, förklarar hampus.

Johnny Speeds kommande matcher blir i diverse tier 2- och tier 3-tävlingar, men inga matchdatum har ännu fastställds.

– Riktigt skönt att vara tillbaka, avslutar hampus intervjun med.

Se hela intervjun på Esportstudions Twitch-kanal

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Yalla Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..