×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Tung svenskdag i Europa — alla förlorade

1
Vi fick inga positiva resultat med oss från gårdagens svenskmatcher. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Silver till Brollan i Rio

Det blev inget guld för Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz i IEM Rio. Laget förlorade igår finalen av tävlingen mot suveräna Natus Vincere med 1-3 i kartor.

Mouz vs Natus Vincere

Första förlusten för Johnny Speeds i A1 Gaming League

Johnny Speeds hade igår chansen att säkra en slutspelsplats i onlinetävlingen A1 Gaming League. Så blev inte fallet då laget åkte på sin första gruppspelsförlust i swissgruppspelet mot Insilio. Svenskarna har efter tre spelade omgångar två vinster och en förlust som facit.

Johnny Speeds vs Insilio

Tung start för eraa i Winline Insight-gruppspelet

Sean "eraa" Knutsson och hans omformerade Copenhagen Wolves debuterade igår med sin nya femma i onlinetävlingen Winlight Insight. Laget stod upp bra mot den svenskägda organisationen 9INE men lyckades inte knipa en seger i matchen.

CPH Wolves vs 9INE

Kappa Bar säkrar plats i Svenska Cupen-slutspelet

Kappa Bar vinner grupp A i Svenska Cupen-gruppspelet och har därmed säkrat en plats i tävlingens slutspel. Laget vände 0-1-underläge till vinst mot Megoshort och kunde därmed säkra en slutspelsplats efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet.

Kappa Bar vs Megoshort

Licale missar Game Zone Masters

Den svenska Faceit-stjärnan Liam "Licale" Leckremo och hans mixlag Mission Possible föll på mållinjen i kvalet till Game Zone Masters. Laget förlorade igår den direkt avgörande kvalmatchen mot det ukrainska laget Passion UA och är därmed utslagna ur kvalet.

Mission Possible vs Passion UA

Dagens svenskmatcher

Svenska Cupen (gruppspel)
Alliance vs Pikejagarna

Winline Insight (gruppspel)
Dynamo Eclot vs Apogee

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..