×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

eraas lag CPH Wolves får tillökning - värvar två nya spelare

1
Den svenska AWPerns femma är komplett.
Svenska AWPern Sean "eraa" Knutsson blev i september del av det historiskt danska laget Copenhagen Wolves när organisationen bestämde sig att söka fler internationella spelare. Nu har eraa fått två nya lagkamrater.

Den första spelaren som värvades under gårdagen var Andreas "aNdu" Maasing. aNdu har tidigare varit del av Gamerlegion, där han tillsammans med Erik "ztr" Gustafsson visade på imponerande spel i tier-2 scenen. Han bänkades dock för bara några veckor sedan då laget sökte "någon som matchar mentaliteten och tankesättet hos resten av våra spelare". Nu är han eraas lagkamrat i CPH Wolves, och kommer agera rifler i laget.

Den andra spelaren blev Matas "MAGILA" Magila, som är relativt ny i scenen och har tidigare varit rifler i ett antal litauiska lag.

Den nya femman debuterar idag i öppningsmatchen av Winline Insight Season 6, där de ställs mot 9INE. Matchen är schemalagd att börja klockan 16:00.

Med förändringarna är nu CPH Wolves bestående av:
Sean "eraa" Knutsson
Hubert "szejn" Światły
Andreas "aNdu" Maasing
Sindre "Tapewaare" Ellefsen
Matas "MAGILA" Magila



Artikelbild: Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..