×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

nawwk, s1mple kommer inte få egna stickers i Shanghai Majorn

1
Perfect Worlds regler sätter stopp för spelarna att få stickers, även om de kvalar till Majorn.
Varje Major i Counter-Strike innebär en stor pengarskörd för spelarna som lyckas få sina autograf-stickers i spelet. Men enligt Majorns turneringarrangör Perfect Worlds regler kommer varken Tim "nawwk" Jonasson eller Oleksandr "s1mple" Kostyliev få några autograf-stickers vid Majorn i Shanghai, även om de deltar i hela RMR-turneringen och kvalificerar sig till Majorn. Det skriver CS-sajten HLTV, som fått uppgifterna bekräftade av Perfect World.

Anledningen är att båda spelarna är registrerade som reserver för sina respektive lag och ingår därför inte i lagens officiella startfemmor. nawwk är listad som reserv för Fnatic, och trots att han ersatt lagets tidigare AWP-spelare Aurélien "afro" Drapier, samt troligen kommer att delta i samtliga Fnatics matcher, kommer han inte att få några stickers. Detsamma gäller för s1mple, som är registrerad som reserv för Falcons Esports.

Även Casper "cadiaN" Møller mister stickers, då även han är registrerad som reserv i Astralis. Detta innebär att Alexander "br0" Bro, som bänkades för att plocka in cadiaN, istället får en autograf-sticker i spelet och blir betald om Astralis kvalar till Majorn - även om br0 själv inte själv spelar i RMR-tävlingen. Liknande gäller för nawwk och s1mple, där afro respektive Álvaro "SunPayus" García istället får stickers och den medföljande ersättningen.

Anledningen till att dessa spelare är registrerade som reserver beror på de strikta deadline-kraven. Lagen måste registrera sina startfemmor långt innan RMR-turneringarna börjar, men har längre tid på sig att uppdatera sina reserver. Eftersom både nawwk, s1mple och cadiaN nyligen värvats till sina respektive lag, kunde de inte längre listas som en del av lagens kärnfemmor och tvingades istället registreras som reserver. Detta innebär att de inte längre är berättigade till att få autograf-stickers, vilket är en direkt konsekvens av deras status som reserver.

Den europeiska RMR-tävlingen inleds den 17:e november. Av de deltagande 32 lagen kommer endast 14 stycken kvala till Majorn. Majorns prispott är återigen 1 250 000 dollar, nästan 13 miljoner kronor, och pågår från 30:e november till 15:e december.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..