×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brollan och Mouz tar silver i IEM Rio efter rysande final

1
De kämpade tappert, men Mouz lyckades inte stoppa världsettan.
Finalen mellan Mouz och Natus Vincere kan räknas som en av årets mest spännande matcher. Efter fyra kartor blev det Natus Vincere som krönades till turneringsvinnare efter en 3-1 vinst i finalen.

Matchen började rejält starkt för Natus Vincere. Första kartan, Inferno, vinner de 13-11 trots en 7-5-ledning av Mouz vid första halvlek. På Mouz sida av servern var det Ludvig "Brollan" Brolin som bjöd på flera rundvinnande plays och bjöd på bäst prestation enligt CS-sajten HLTV:s mätning.

Karta två, Dust 2, gick ännu bättre för Navi som leder efter första halvleken med 10-2. De vinner därefter pistolrundan, vilket snabbt cementerar en 13-2 vinst för laget. Natus Vincere var nu en karta ifrån turneringsvinst, och med kniven mot strupen börjar Mouz-spelarna vakna till liv på den tredje kartan. Tack vare sinnessjuka prestationer från samtliga spelare vinner de Mirage 13-6 och skickar matchen in i en fjärde karta. Det började nu bli rejält spännande i arenan.

På sista kartan, Ancient, börjar Mouz starkt med en 10-2 ledning. Men då sker något - laget kollapsar helt. Navi vinner tio av de kommande elva rundorna, jämnar kartan 11-11 och tar sedan kartan 13-11. Natus Vincere vinner därmed finalen 3-1 efter en galen comeback på fjärde kartan.

Natus Vincere 3-1
Aleksib, w0nderful, iM, jL, b1t

Mouz
siuhy, torzsi, Brollan, xertioN, Jimpphat

I och med vinsten åker Natus Vincere hem 100 000 dollar (~1 miljon kronor) rikare, medan Mouz får nöja sig med en silvermedalj och 42 000 dollar (~430 000 kronor). Navi-riflern Justinas "jL" Lekavicius utsågs till turneringens bästa spelare.

"Detta kommer svida ett tag. Fortfarande otroligt stolt över laget och vad vi uppnådde här i Rio. Trots att vi inte säkrade fjärde kartan spelade vi riktigt bra CS. GGWP", skriver Brollan på X efter förlusten.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..