×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar vidare till Svenska Cupens slutspel

1
Efter tre kartor kliver Kappa Bar ut som segrare.
Kappa Bar har blivit det första laget att ta sig från gruppspel till slutspel i årets Svenska Cupen. I en jämn match mot Megoshort lyckades Kappa Bar vinna med 2-1.

Matchen inleddes med den första kartan, Ancient, som var Megoshorts val. De inledde starkt och ledde med 7-5 i första halvlek. Kappa Bar kämpade tillbaka och drev kartan in i övertid, där de vann den första rundan. Megoshort svarade dock snabbt och plockade fyra rundvinster i rad, vilket ledde till att de vann kartan 16-13. Megoshorts AWP-spelare Timothy "tvs" Sjöberg bjöd på en rejäl uppvisning med 27 kills och endast 15 deaths.

Karta två var Dust 2, där Kappa Bar tog ledningen med 7-5 i första halvlek. På CT-sidan fortsatte de att prestera bra och vann sex raka rundor, vilket gav dem en kartvinst med 13-5. Därmed stod det 1-1 mellan lagen. Här var det istället Kappa Bar-AWPern Sean "eraa" Knutsson som bjöd på storspel, med 20 frallor på kartan.

Den avgörande kartan blev Mirage. Kappa Bar visade sin styrka och tog ledningen med 9-3 i första halvlek. Trots att Megoshort gjorde ett par försök att återhämta sig var Kappa Bar det starkare laget och stängde kartan med 13-7. Kappa Bar vann därmed matchen 2-1.

Kappa Bar 2-1
eraa, Siz, Ludwig, robiin, virreee, zen (inhoppare)

Sverige Megoshort
tvs, dezt, Brillo, TIMhehe, viz

I och med kvällens vinst är Kappa Bar vinnare av grupp A och avancerar till LAN-slutspelen av Svenska Cupen 2024, som inleds den 7:e november. Gruppspelet för grupp B inleds redan imorgon, klockan 19:00, då Alliance möter Pikejagarna.

Artikelbild: Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..