×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Brollan till turneringsfinal i IEM Rio - Johnny Speeds på dagsschemat

1
Johnny Speeds och Brollan på spelschemat ikväll.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Brollan vidare till final i Rio efter dominerande 2-0-vinst

Läs mer om matchen här.
Vi har en svensk i finalen! Ludvig "Brollan" Brolin och Mouz bjöd på fantastiskt fint spel i semifinalen av IEM Rio där de ställdes mot hemmalaget Furia Esports. På två snabba kartor (13-3 och 13-3) tog Mouz hem vinsten med Brollan bland toppspelarna.

Mouz möter nu turneringsfavoriterna Natus Vincere i turneringsfinalen som spelas idag, söndag, klockan 19:00. På spel är 142 000 dollar (~1,4 miljoner kronor), varav 100 000 går till vinnaren.

Mouz vs Furia

Megoshort till gruppspelsfinal i Svenska Cupen

Läs mer om matchen här.
Mixlaget Megoshort fortsätter sin starka kampanj i Svenska Cupens gruppspel. Under gårdagen slog laget favoriterna i Lilmix efter tre kartor. Den sista kartan avslutades med en dominant 13-0-vinst för Megoshort. På serverns topp var Hugo "chawzyyy" Gunther och AWP-stjärnan Timothy "tvs" Sjöberg. Lilmix är nu utslagna ur tävlingen.

För Megoshort väntar nu gruppspelsfinalen mot Kappa Bar där det vinnande laget tar sig till LAN-slutspelen av Svenska Cupen 2024. Matchen är schemalagd att spelas ikväll klockan 19:00.

Megoshort vs Lilmix

Metizport åker ur kvartsfinalerna i CCT

Den svenska femman i Metizport tog nyligen hem en imponerande vinst mot Fnatic i åttondelsfinalen av CCT Season 2 Series 14, men föll under gårdagen mot ryssarna i Aurora på Inferno (7-13) och Nuke (9-13). Metizport är därmed utslagna ur tävlingen, utan prisvinst, trots en stark insats från lagets unga stjärna Linus "nilo" Bergman.

Metizport vs Aurora

Vinst och förlust för Licale

Svenska Faceit-stjärnan Liam Liam "Licale" Leckremo Leckremo spelade som del av mixlaget Mission Possible under gårdagen två matcher. Den första, mot det starka ukrainska laget Passion UA, vann Mission Possible 13-10. I den andra matchen mot polackerna i Illuminar Gaming förlorade svensklaget 0-2, trots att Licale bjöd på näst flest kills i hela servern - hela 34 stycken. Licale behöver nu vinna en till match för att ta sig till den klumpigt nämnda LAN-tävlingen RTV Euro AGD Game Zone Masters 2024 som spelas i Polen och har en prispott på 10 200 dollar (~100 000 kronor).

Mission Possible vs Passion UA
Mission Possible vs Illuminar

Dagens svenskmatcher

IEM Rio (final)
Mouz vs Natus Vincere

Svenska Cupen (gruppspelsfinal)
Megoshort vs Kappa Bar

A1 Gaming League Season 9 (2-0-match)
Johnny Speeds vs Insilio

Winline Insight Season 6
CPH Wolves (Licale) vs 9INE

RTV Euro AGD Game Zone Masters (avgörande kvalmatch)
Mission Possible (eraa) vs ex-Enterprise/Passion UA
Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Fragbite
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..