×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brollan dominerar Furia - säkrar finalplats i Rio

1
Sinnessjukt spel från Mouz leder till turneringsfinal i IEM Rio.
Under lördagskvällen spelades den sista semifinalen i IEM Rio där Mouz och svenska Ludvig "Brollan" Brolin ställdes mot brasilianska hemlaget Furia Esports. Inte bara lyckades Mouz vinna matchen med Brollan bland toppspelarna, de gjorde det också i en dominant 2-0-vinst.

Första kartan på spel var Nuke, Furias kartval. Mouz förlorar första pistolrundan, men lyckas vinna den efterkommande force buy-rundan vilket skickar dem till en snabb 3-1 ledning. Furia vinner en tillbaka och gör det 3-2. Då händer något magiskt: Mouz vinner sju rundor i rad och stänger första halvan 10-2, en total dominans. Furia vinner även den andra pistolrundan, men samma berättelse utspelas när Mouz vinner force buy-rundan och kammar hem kartan 13-3. Då var det lagets AWPer Ádám "torzsi" Torzsás på topp med 22 frallor, men Brollan bjöd likaså på ett stabilt spel med 17 kills.

Karta två, Mirage, gick inte mycket bättre för brasilianarna. På T-sidan lyckas Mouz vinna pistolrundan vilket kulminerar i en 9-3-ledning. De vinner därefter den andra pistolrundan, tar fyra raka rundvinster och stänger Mirage 13-3. En total överkörning även på karta två leder därmed till en 2-0 vinst för Mouz. På scoreboardens topp var det återigen succéduon torzsi och Brollan med 18 respektive 13 kills.

Mouz 2-0
siuhy, torzsi, Jimpphat, Brollan, xertioN

Furia Esports
FalleN, KSCERATO, yuurih, skullz, chelo

I och med semifinalsvinsten är Brollan och Mouz vidare till turneringsfinal. De ställs imorgon mot Natus Vincere i kampen om 142 000 dollar (~1,4 miljoner kronor) i bo5-finalen, varav 100 000 går till vinnaren. Matchen är schemalagd att börja klockan 19:00.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..