×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska AWP-stjärnan hype är tillbaka - söker nytt lag

1
Elitserien-vinnaren vill göra comeback på servern.
Elitserien-vinnare, AWP-talang och spelare i några av Sveriges kändaste lag: 23-årige Johan "Hype" Engblom gör nu comeback på servern efter ett kortare avbrott. Det meddelade spelaren idag på X, där hans återintåg snabbt hyllades av profiler och spelare i den svenska CS-scenen.

Hype har tidigare spelat för Lilmix, 00Prospects - där han vunnit guld i Elitserien - och nu senast i Godsent. AWPern bänkades i Godsent för precis ett år sedan och pausade därefter CS-karriären "kanske för alltid". Men nu är han tillbaka och söker efter ett lag:

"Dags för comeback! Efter en lång paus är jag taggad och motiverad på att börja spela igen. Jag vill fortfarande vara AWPer och kan IGL om det behövs", skriver hype på X.

AWPerns senaste match var i form av mixlaget Aura, där laget tog sig till slutspelen av ESL Challenger Jönköpings öppna kval. Efter att hype blivit förpassad till bänken i Godsent utforskade spelaren möjligheten att bli analytiker. I 00Prospects vann hype ett flertal tävlingar, däribland Fragleague, Elitserien, European Pro League samt kammade hem silvermedalj i Mistgames Heroes of Lofoten.

hypes comeback blev snabbt uppskattat av många. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, Fredrik "JAEGARN" Andersson, Linus "LNZ" Holtäng och ett flertal andra välkomnade tillbaka spelaren med öppna armar.

Artikelbild: Fragbite och Skärmdump/X
Videokälla: Eden Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..