×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Klart: Här är alla svenskar som spelar i Majorn i Shanghai

1
Här är svenskarna som kommer att delta i Majorn i Shanghai - CS2:s andra Major någonsin.
Majorn i Shanghai är runt hörnet, och inför RMR-tävlingen har vi sammanställt alla spelare som kommer, eller kan få, spela i årets andra Major - som för första gången spelas i Kina. Årets europeiska RMR spelas från 17-24:e november på plats i Shanghai.

Årets europeiska RMR spelas från 17-24:e november på plats i Shanghai. I år finner vi endast 9 svenskar som kommer eller kan få spela/delta i Majorn:

Ninjas in Pyjamas
Isak "isak" Fahlén
Fredrik "REZ" Sterner
Max "maxster" Jansson
Jacob "jocab" Nerheden (reserv)

I NIP ingår givetvis den svenska trion isak, REZ och maxster, men Young Ninjas-spelaren jocab är också inskriven som reserv.

Fnatic
Freddy "KRiMZ" Johansson
Tim "nawwk" Jonasson

I Fnatic finner vi givetvis KRiMZ, och medan nawwk är listad som reserv kommer han högst troligen spela i årets Major.

Mouz
Ludvig "Brollan" Brolin

Brollan spelar i år som svensken med högst chans att vinna Majorn. Mouz har varit stekheta i år, och att avsluta 2024 med en Majorvinst skulle cementera Brollan som en av Sveriges bästa spelare de senaste fem åren.

Gamerlegion
Erik "ztr" Gustafsson

ztr agerar som IGL i Gamerlegion och har spelat på toppnivå i diverse tier-2 onlinetävlingar. Kan laget lyckas slå topplagen i Shanghai?

Talon Esports
Daniel "djL" Narancic (Coach/reserv)

Den tidigare NIP-coachen djL är idag coach för australienska laget Talon, som deltar i RMR-tävlingen riktad åt Asien-stillahavsområdet.

På spel i Majorn är 1 250 000 dollar, nästan 13 miljoner kronor, varav 500 000 (~5,2 miljoner) går till turneringsvinnaren. Tidigare i år vann Natus Vincere Majorn i Köpenhamn, vilket lag blir det som tar hem guld i CS2:s andra Major?

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Fragbite
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..