×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

NiKo noteras för sämsta tävlingen i karriären — G2 sist i IEM Rio

1
Nikola "NiKo" Kovač hade inte en lyckad tävling i Brasilien.
Den bosniska stjärnspelaren Nikola "NiKo" Kovač upplevde sin sämsta turnering någonsin under IEM Rio, rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk. Efter att G2 Esports igår eliminerats från tävlingen, slutade NiKo IEM Rio med en personlig HLTV-rating på 0,53 över tre spelade kartor vilket är den lägsta i hans karriär.

G2 förlorade två raka matcher i tävlingen och slutade därmed på sista plats i tävlingen. Laget förlorade först en bo1-match mot Heroic och sedan med 0-2 i elimineringsmatchen mot Eternal Fire.

NiKo har tidigare bara noterats för en sammanlagd HLTV-rating under 0,6 två gånger i sin karriär. Bägge tillfällena är över 10 år sedan.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..