×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NiKos vädjan till CS-spelarna: "Barn, slå inte sönder era bord"

1
Upprepa inte mina misstag, menar Nikola "NiKo" Kovač.
Nikola "NiKo" Kovač och den reformerade G2 Esports-linan gjorde en rejäl insats i Blast Fall Final när de körde över Natus Vincere 3-1 i finalen och krönades till vinnare. NiKo blev förutom sin starka prestation i finalen känd för att ha slagit sönder skrivbordet efter en misslyckad clutch. Nu menar spelaren att det kanske inte var ett bra val i en intervju med turneringsarrangören Blast:

– Jag tror inte att det jag gjorde målar upp en bra bild och jag tror att folk förstod det, för man borde inte ta sönder bord. Det är inte något som är bra och inte heller något jag vill att folk ska minnas, det är inte något en bra förebild ska göra. Barn, slå inte sönder era bord, säger NiKo i intervjun.

Ryska CS-sajten Escorenews översatte en del av Ilya "m0NESY" Osipovs Twitch-stream där lagkamraten berättar att NiKo knappt kunde skjuta efter rundan:

"Jag kollade på hans hand och såg att han blödde från fingret. Jag tyckte det var kul att han hade gjort hål i bordet. Nästa runda rushar vi fem mid, dör, och då säger NiKo att han har svårt att skjuta. Först då valde vi att ta paus", säger m0NESY på sin stream.

Trots en blödande hand lyckades NiKo bjuda på ett enastående spel i finalen som hjälpte G2 Esports att köra över Natus Vincere 3-1.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL och NiKo/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..