×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

G2-stjärnan dedikerar Blast-vinsten till avlidna vännen: "Jag saknar dig"

1
Mario "malbsMd" Samayoa valde att tillägna sin första stora tävlingsvinst till en avliden vän.
G2 Esports-spelaren Mario "malbsMd" Samayoa firade sin första stora turneringsseger genom att tillägna den till sin avlidne vän Santiago "Daveeys" Ruiz, som dog för ett år sedan i sjukdom. Efter att G2 vunnit Blast Premier Fall Final valde malbsMd att göra ett inlägg på där han uttryckte uppskattning och saknad efter sin vän.

"Jag glömde nämna det i intervjun efter matchen då jag inte visste vad jag skulle säga, men den här segern går också till mitt gamla lag Fullsend, men speciellt till min vän Daveeys, som tyvärr gick bort för ett år sedan. Jag saknar dig och hoppas att du är glad över den här vinsten, den är för dig!", skrev malbsMd.

Daveeys, som var en professionell Valorant-spelare som spelade för Krü Esports, avled förra året efter en tids sjukdom. Han blev 23 år gammal.

Artikelbild: Marius Faulhaber/ESWC och Colin Young-Wolff/Riot
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..