×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen uppdaterar efter skandalen: "Har börjat gå i terapi"

1
CS-profilen säger att han har en lång resa framför sig.
I början av september valde Counter-Strike-analytikern Mathieu "Maniac" Quiquerez att kliva av sin roll som expertkommentator för ESL Pro League säsong 20 efter att anklagelser om sexuella övergrepp riktats mot honom. Efter att flera personer klivit fram och vittnat om olämpligt beteende från Maniac valde han att be om ursäkt för sitt beteende. Nu har 34-åringen valt att göra ytterligare ett uttalande.

Det är i CS-sajten HLTV:s forum som Maniac själkv svarat i en tråd där en användare frågar sig vad profilen gör numera. I svaret skriver Maniac att han för tillfället arbetar på sig själv och har börjat gå i terapi i hopp om att bli en bättre person.

"Det är en lång väg och jag behöver både tålamod och beslutsamhet. Jag håller ögonen på spelet eftersom det har varit mitt liv och min passion i årtionden. För tillfället är det allt jag kan berätta för er", skriver Maniac.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..