×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fler vittnar om olämpligt beteende från CS-profilen

1
Mathieu "Maniac" Quiquerez anklagas nu för att ha betett sig illa vid flera Counter-Strike-evenemang
Den välkända CS-profilen och experten Mathieu "Maniac" Quiquerez valde i onsdags att lämna sin roll som expert under ESL Pro League efter att anklagelser om sexuella övergrepp riktats mot honom. Nu träder fler fram och vittnar om profilens olämpliga beteende.

Det är den amerikanska nyhetssajten Dust2.us som pratat med kvinnor och vittnen, bland annat CS_proffsen Cai "CYPHER" Watson och Rhys "Rhys" Stumbles, som berättar om flera incidenter där Maniac ska betett sig illa mot kvinnor. Enligt sajten rör anklagelserna ofrivilliga beröringar, kyssar och tafsande. Profilen ska också ha blivit avvisad från ett evenemang under Blast Premier World Finals 2022 på grund av sitt beteende.

Maniac kommenterade i onsdags de inledande anklagelserna och sade då att han hade en helt annan uppfattning om vad som hänt genom ett inlägg på X. Efter de senaste dagarnas uppmärksamhet har profilen valt att stänga sitt konto på plattformen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..